013/39 33 13 info@enstaco.be
Select Page

Tekenbureau voor professionals

Enstaco werkt als studiebureau en tekenbureau met een groot aanbod aan diensten voor bouwprofessionals, zoals architecten, ontwerpers, bouwpromotoren en immokantoren. We staan open voor verschillende vormen van samenwerking en bieden een grote verscheidenheid aan diensten aan. 

Keuringen en expertises voor appartementsgebouwen en verkoopprojecten

Alle services die je op onze website kan vinden, zijn uiteraard ook beschikbaar voor professionals. Zo doen onze experts ook EPC, EPB- en ventilatieverslaggeving, drinkwater- en rioolkeuring voor grotere projecten zoals appartementsgebouwen of andere panden bestemd voor verkoop.

Snelle opmaak van alle soorten plannen 

Natuurlijk tekenen we ook met plezier de bestaande toestand van je project uit. Dankzij onze 3D scanner kunnen grote gebouwen veel sneller opgemeten en uitgetekend worden, wat je heel wat tijdswinst oplevert. Maar ook als je zelf de opmeting al deed, kunnen wij dit voor jou uittekenen.

We tekenen onder andere bouwplannen, uitvoeringsplannen en 3D plannen, en dit zowel in AutoCad als in VectorWorks. Ook een schetsontwerp van een architect uittekenen behoort tot de mogelijkheden. Voor bouwpromotoren maken we graag verkoopsplannen op die je klant overtuigen.

Laat je papierwerk doen door Enstaco 

Verder nemen we je ook graag allerlei papierwerk uit handen. Zo kan je als bouwpromotor bij ons studiebureau terecht voor de aanvraag van een inname openbaar domein of parkeerverbod, handig tijdens de bouwwerken. We kunnen ook de aansluiting van alle nutsvoorzieningen van het project regelen. Zijn er nog andere zaken die je graag door ons wil laten afhandelen? Contacteer ons gerust om hierover te praten!